2011. május 24., kedd

GIANT csillár REAL Glasbehang ....

GIANT csillár REAL Glasbehang ....:
Mielőtt megtanulod a következő a felkínált csillár, szeretném felhívni a figyelmüket röviden én más hirdetéseket. Én le a Nobel-költségvetés szüleim sok antik, lámpák, lámpák, órák, festmények és még sok más. Csak vess egy pillantást - Látod ezt a hirdetést 2 Több hirdetései ügynök "és alatta a jobb oldali panelen, a link" Nézd ezt a cég "- kattintson, és böngészhet. Érdemes határozzák meg, vagy keressük meg például a" Google "egyszerűen alkalommal a "Nobel-költségvetés", és válassza ki ugyanazt a legjobb eredmények.

Itt kínálunk Önnek egy csodálatos, hatalmas csillárok, persze, műszakilag megfelelő, 2 állapota. A függöny készült valódi üvegből, hogy ez nem azonos a műanyag, mint olcsó utánzat, természetellenes giccses csillárok csillogó hardver esetében. Jelenleg, fizet egy ilyen csillár a piacon, vagy egy antik kiskereskedelmi mintegy 750-800 euró, csak 385,00 euró VHB, mert nagy szükségünk van hely. Egy másik fény (12 kar) megtalálható az én másik listát, több mint 20 exkluzív asztali lámpák, néha ugyanabban a stílusban (csillár), a csodálatos esernyő Aufklippen.

Kíváncsi? Érdekli? Szüksége van további képek? Azt akarod, hogy spontán módon megáll a kerület Warendorf amit még mindent kínál, mint ez? Vagy szeretne szállítási? Hívjon bennünket, mint a napi 9-21 óra, hétvégén is (esetleg használja a üzenetrögzítő): 05 245 85 84 40 vagy 0163 773 7773. Vagy egyszerűen csak megy a kapcsolatot az oldal, és küldje el az üzenetet.

Bízunk benne, hogy: te!
Ár: 385 Ft